Türkiye'de İlk: İşte Yerli Üretim!

Türkiye'de İlk: İşte Yerli Üretim!
Türkiye ilk kez uçaklar için yerli kara kutu üretecek.

Türkiye ilk kez kendi kara kutusunu üretecek. CTech Farnborough'da Yerli Kara Kutu ve İletişim Ürünlerini Tanıttı. CTech, Farnborough Uluslararası Havacılık Fuarı'nda yerli kara kutu çözümünü ve ufuk hattı ve ötesi haberleşme ürünlerini sergiliyor.

Yerli Kara Kutu

*Kazaya dayanıklı, kokpit ses ve görev veri kaydedici
*Zorlu dış koşullara karşı dayanıklı
*Su altı konum belirleyici
*Uçuş sonrası veri analizi için ethernet arayüzü ve yazılım aracı
*Her türlü hava aracına entegre edilebilir
*Yakında kullanıma hazır olacak

Ufuk Hattı ve Ötesi Ürünler

058c20faeee758cff8b78ebfb0a03b06.jpg

UfukLink-Mini: Ufuk hattı haberleşme çözümü, L/S/C bantta çalışan, yüksek veri hızlı, güvenli ve kesintisiz bir haberleşme sistemi sunuyor.
SCOFUS: Taktik Bütünleşik Haberleşme ve BVLOS çözümü, RF-LOS, LTE/5G gibi tüm iletişim kaynaklarını tek bir genişbant kanalı olarak işlev görme imkanı sunuyor.
SecureARX: Karıştırmaya Karşı Dayanıklı Uydu Haberleşme Modemleri, askeri ve devlet uygulamaları için güvenli haberleşme sağlıyor.
SkyARX Terminal: Hava platformları ile çift yönlü veri iletişimi sağlayan, kompakt ve yüksek hassasiyette uydu takip kapasitesine sahip bir sistem.
HeliARX: Helikopter pallerinin sinyal kesici etkisine karşı geliştirilen özel dalga şekli sayesinde kesintisiz haberleşme sağlayan bir sistem.

CTech, yerli kara kutu ve iletişim ürünleri ile Türkiye'nin havacılık sektöründeki milli gücünü artırmayı ve teknoloji ihracatını geliştirmeyi hedefliyor.

Etiketler :