TBMM'den Geçiyor: 170 Bin TL Borç Tek Kalemde Silinecek!

TBMM'den Geçiyor: 170 Bin TL Borç Tek Kalemde Silinecek!
 Başkatip Gazetesi
Borcu olanlara yeni vergi ve yargı paketlerinden borç kredisi gözüktü. TBMM'de kabul edildiğinde 170 bin TL'lik borç devlet aracılığıyla silinmiş olacak.

Devlet borç kredisi veriyor mu? Borcu olanlara devletten düşük faizli borç kredisi geliyor. TBMM'den geçecek yeni pakette borçlar silinecek. İşte borcu olanlar için kamu bankaları aracılığıyla kredi seçenekleri...

Borcu olanlar için devlet devreye girdi. Meclis'te yeni borç düzenlemesi konuşuluyor. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank üzerinden düşük faizli borç ödeme kredisi çekebileceksiniz. Peki ama nasıl diyorsanız işte detaylar...

Hangi Banka Borç Kredisi Veriyor?

Kamu bankaları, borç kredisi konusunda vatandaşlara yardımcı olmaktadır. Belirlenen şartları karşılıyorsanız uygun vade ve faiz oranları üzerinden ödeme yapabilirsiniz. Borçlarınız tek çatı altında toplanır ve kolay bir planla borcunuzu kapatırsınız. Hangi tür borçların krediye dahil edileceğini öğrenmek için banka yetkilileri ile görüşmelisiniz. Genel olarak kredi ve kredi kartı borçları için borç kredisi veriliyor.

Ziraat Bankası, daha öncesinde borç kredisi kampanyası başlatmıştı:

"Birleştiren İhtiyaç Kredisi; kredi kartlarına uygulanan aylık faiz oranlarından çok daha uygun şartlar ile; 24 aya kadar aylık % 1,10, 60 aya kadar aylık % 1,20 faiz oranı ile müşterilerimize sunulmaktadır."

Ancak kampanya sona erdi.

ziraatbankasi.png

Halkbank borç kapatma kredisi için size en yakın şubeye müracaat etmenizi öneririz. Böylelikle banka yetkilisi, size özel yüzde kaç faiz ve vade oranı ile ne kadar kredi verebileceğini öğrenebilirsiniz.

halkbankkkk.jpg

Vakıfbank da borç kapatmanız için kredi ödemesi yapıyor. Kampanyasında, tüm ihtiyaçlarınız için diye vurgulayarak kredi çekebileceğinizi ifade ediyor. Başvuru yapmak için ise:

"Aralarında birer boşluk bırakarak KREDI, T.C. Kimlik No., Doğum Tarihi (ggaayyyy), Aylık Gelirinizi yazıp 5724’e SMS gönderebilirsiniz."

Resmi internet sitesinde yazılanı uygulayarak başvuruda bulunabilirsiniz.

vakifbankkk.png