O Sigara Firması Tekel Bayileri Derneği Başkanını Tehdit Etti!

O Sigara Firması Tekel Bayileri Derneği Başkanını Tehdit Etti!
Değerli meslektaşlar; Bildiğiniz gibi bir aydan fazla süredir uygulamış olduğu satış politikasını protesto etmek için BAT’ı boykot ediyoruz.

Konu ile ilgili olarak BAT tarafından gönderilen bir ihtar mektubu bugün elimize ulaştı. Mektubun içeriğinin şahsımı ve derneğimizi tehdit eder nitelikte olduğunu belirtmek isterim.

Fakat BAT’ın şunu bilmesi gerekiyor. Haklı olduğumuz bu konuda bir adım bile geri atmayacağımız gibi paylaşımlarımızı da kaldırmayacağız. Yeni paylaşımlarla konuyu gündemde tutmaya ve boykotumuzu sürdürmeye devam edeceğiz. Haksızlığı belgelediğimiz iki farklı faturayı “ticari sır” şeklinde tanımlayıp bizi bunu yaymakla suçlayarak bir sonuç alamayacaklarını bilmelerini isteriz. Bunun yerine satış politikalarını “Değerli İş Ortağımız” şeklinde hitap ettikleri biz tekel bayilerini de koruyacak şekilde düzenlemelerini bekliyoruz. Derneğimizin kuruluş amacı üyelerimizin ticari faaliyetlerini sürdürürken uğrayabileceği haksızlıklara karşı yanlarında olup destek vermek ve onların haklarını savunmaktır. Amacımızın gösterdiği yolda yılmaksızın mücadele vereceğimizin bilinmesini isteriz…

Etiketler :