Milletvekilinin İçtiği Kahveye %42 Zam Geldi! Şaka Gibi Ama Kahvenin Meclis'teki Fiyatı 5 TL Oldu!

Milletvekilinin İçtiği Kahveye %42 Zam Geldi! Şaka Gibi Ama Kahvenin Meclis'teki Fiyatı 5 TL Oldu!
Milletvekilinin içmiş olduğu Türk Kahvesi fiyatı güncellendi. Eski fiyatı 3,5 TL idi, 1,5 TL daha arttı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) çay ocaklarında kahve ve çay fiyatlarına zam geldi. Dışarıda bir fincan Türk kahvesi içmek isteyenlerin cebinden ortalama 80 TL çıkıyor iken Meclis'teki fiyatlar ise şaşırttı.

TBMM çay ocakları ve lokantası, zamlarla birlikte gündemdeki yerini koruyor. Vatandaşlar dışarıda bir fincan Türk kahvesi için en az 80 TL öderken, Meclis çay ocağında fiyatlar daha mütevazı seviyelerde. Ancak burada da fiyatlar artış gösterdi. İşte detaylar:

TBMM Kahve ve Çay Fiyatları Arttı

TBMM çay ocaklarında satılan Türk kahvesi, önceki fiyatı olan 3,5 TL'den 5 TL'ye yükseldi. Çay fiyatları ise daha önce 1 TL iken, son zamla birlikte 2 TL'ye çıktı. Vatandaşın dışarıda aynı kahveyi 80 TL bandında içmesi ise şaşırttı. Bu artışlar, Meclis çalışanları ve ziyaretçileri tarafından da yakından takip ediliyor.

Meclis Lokantasında Yemek Fiyatları

Meclis lokantasında ise yemek fiyatlarındaki artış, ziyaretçilerin bütçesini direkt etkilemeye devam ediyor. Son yapılan zamlarla birlikte pilavın fiyatı 7,5 TL'den 10 TL'ye, cacığın fiyatı ise 5 TL'ye yükseldi. Kayısı kompostosu 11 TL ve İspir fasulyesi de 42 TL oldu. Önceki fiyatlar ise İspir fasulyesi için 38 TL ve pilav için 7,5 TL idi.