Masrafları Duyunca Evlenmek Yerine Araba Aldı!

Masrafları Duyunca Evlenmek Yerine Araba Aldı!
 Başkatip Gazetesi
Evlilik masraflarını duyunca evlenmekten vazgeçen bir genç, onun yerine kendisine üst segment bir araç almayı tercih etti.

Evlenmek yerine sıfır otomobil alan genç gündem oldu. Evlilik masrafları çok fazlaydı diyerek yeni aracıyla poz verdi. İşte nişanlısını bile şaşırtan o hareket...

Evlenmek gittikçe pahalı hale geliyor. Çeyiz dizmek, altın masrafları, düğün yapmak derken en az birkaç milyon TL olmalı ki evlilik kusursuz bir şekilde başlamalı. Hal böyle iken insanlar farklı kararlar da alabiliyor. Kimisi eşyalı eve çıkıyor, kimisi balayı yapmıyor ve daha niceleri. Düğün salonu kiralamak yerine nikah salonunda evlenip kendi hayatlarını kuranlar da var.

İzmir'de ise bir genç, evlilik masrafları ile başa çıkamayınca çareyi lüks bir otomobil almakta buldu. Üst segment aracını alarak sevdiceğiyle birlikte gezmeye başlamış.

Evlilik Planlarını Sonraya Sakladılar

Şehir şehir gezmek istediklerini belirten çift, "masraflar boyumuzu aştı, biz de kendimiz için harcamaya karar verdik" dedi. Evlilik düşündüklerini ancak şu an için uygun zaman olmadığını da eklediler. Şimdilik ülkedeki tüm güzellikleri görmek ve tatmak istiyorlar. Daha sonra beraber resmi nikah işlemlerine başlayacaklarını da eklediler

yahyaarabada2.jpg

Evlilikten Vazgeçti İddialarına Yanıt Verdi

İzmirli çift, evlilikten vazgeçti iddialarına karşılık ise "hiçbir şekilde evlilikten vazgeçmedik, ancak masraflar çok fazla ve bu durumun üstesinden şu an gelemiyoruz. En azından ayağımızı yerden kesen güzel bir araçla doyasıya gezmek bizi daha mutlu eder diye düşündük. İki gönül bir olunca, evlilik illaki kaçınılmaz."

Başkatip Özel Haber