Altın Sahipleri Dikkat: Gram Altın Bu Tarihte 5500 TL Olacak!

Altın Sahipleri Dikkat: Gram Altın Bu Tarihte 5500 TL Olacak!
 Başkatip Gazetesi
Altın sahiplerine uzmanlardan önemli uyarılar geldi. Gram ve çeyrek altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi paylaşıldı. Altın bu tarihte 5500 TL'yi görecek.

Altın, kritik bir dönemeçten geçiyor. Pek çok yatırımcı altının FED faiz oranlarından etkilendiğini savunsa da ortada çok daha farklı olaylar da var. Altının yıl sonuna doğru kaç TL olacağı tartışılmaya başlandı. Gram ve çeyrek altın hangi tarihte rekor kıracak?

Gram Altın Ne Zaman 5500 TL Olacak?

Altının güncel olarak 2520 TL üzerinden işlem gördüğünü biliyoruz. Detaylı verilerde ise 2.520,74 alış fiyatı ve 2.521,13 satış fiyatıdır. Bazı uzmanlara göre ise Kasım - Aralık ayları arasında ilk sıçrayışını yaşayacak. Sonrasında ise 2025'in Şubat ayında altın fiyatlarının iki katına yaklaşma gibi bir olasılık söz konusu. Altının 5500 TL olabileceği ifade ediliyor.

Uzmanlar, altın konusunda çeşitli açıklamalar yaparken, bunların yatırım tavsiyesi olmadığını vurguluyor. Sitemizde yer alan altın haberleri hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

altin.png

Çeyrek altın için de çeşitli tahminler yapılıyor. Yıl sonu itibarıyla altının piyasalarda daha fazla değer göreceği ve 7500 TL seviyesine yaklaşacağı belirtildi. İlk kancayı yine Kasım ayında atabilir. Konuyla ilgili sosyal medyada birkaç altın uzmanının paylaşımları ilgiyle takip ediliyor.