Ali Koç İsyan Etti! Koç Holding'in Yeni Kararı!

Ali Koç İsyan Etti! Koç Holding'in Yeni Kararı!
Koç Holding ile ilgili çıkan haberlere isyan eden Ali Koç ve Koç Holding yönetimi çıkan haberlerle ilgili alınan kararı açıkladı.

Türkiye'nin tartışmasız en büyük holdinglerinden biri olan Koç Holding hakkında son günlerde sosyal medya analistleri "Batıyor mu?" iddialarını ortaya atmıştı.

koc-holding-sosyal-medya-icin-harekete-gecti-7ihd.webp

Koç Holding tarafından yapılan açıklamada spekülasyon yapan hesaplar hakkında yasal işlem başlatılacağı ve konunun takipçisi olunacağı açıklandı.

Koç Holding'e Batıyor Mu İddialarına Yasal Tepki!


Son günlerde sosyal medya platformlarında Koç Holding'in "battığına" dair spekülasyonlar dolaşmaya başladı. Bu iddialar, holdingin hisse senedi fiyatlarını da olumsuz etkiledi.

Koç Holding, bu spekülasyonlara karşı sessiz kalmadı ve resmi bir açıklama ile yasal işlem başlatacağını duyurdu. Açıklamada, "Son dönemde; Koç Ailesi mensupları ile Koç Holding A.Ş. ve Koç Topluluğu Şirketleri yöneticilerinin isimlerini kullanan, ses ve görüntülerini taklit eden sahte sosyal medya hesapları ve internet sitelerinin ortaya çıktığını gözlemlemekteyiz" ifadelerine yer verildi.

Holding, bu hesapların ve sitelerin yanıltıcı içerikler paylaşarak kamuoyunu yanıltmaya çalıştığını ve bu durumun yasalara aykırı olduğunu vurguladı. Açıklamada, "Koç Holding A.Ş., Koç Topluluğu Şirketleri ve Koç Ailesi mensupları ile hiçbir bağlantısı olmayan bu yanıltıcı içeriklere itibar edilmemesini önemle rica eder; kurumsal web sitemiz koc.com.tr ve kurumsal sosyal medya hesaplarımız üzerinden güncel ve doğru bilgiye ulaşılabileceğini hatırlatmak isteriz" denildi.

Koç Holding'in bu hamlesi, yatırımcıları ve kamuoyunu korumak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Sahte içerik üreten ve yayan kişilere karşı yasal işlemlerin başlatılması, bu tür spekülasyonların önüne geçilmesine yardımcı olabilir.

Etiketler :