650 TL'ye Sattığı Yemeği 280 TL'ye Düşürdü! Yanında Çorba da İkram Etmeye Başladı!

650 TL'ye Sattığı Yemeği 280 TL'ye Düşürdü! Yanında Çorba da İkram Etmeye Başladı!
 Başkatip Gazetesi
Bu sezon fahiş fiyatlarla satış yapan işletmeler indirim yapmak mecburiyetinde kaldı. %57 indirimle satılan yemek dikkat çekti.

Yer Ankara, iddialara göre bir mekan iskenderi çok uçuk fiyata satıyordu. Ancak müşteriler bu fiyatı görünce dükkana gelmemeye başladı. Şimdi ise yarı fiyatından da ucuza satılıyor...

Yeme içme sektöründeki fiyat dengesizliği çok konuşuluyor. Zira maliyeti belli olan bazı yemekler uçuk fiyatlara satılabilmekte. Sebebi sorulduğunda da dükkan giderleri bahane ediliyor. Sosyal medyada ise Ankara'daki bir işletme hakkında inanılmaz bir paylaşım yapıldı.

Önce 650 TL'ye Satıyorlardı Baktılar Kimse Gelmiyor..

İskender fiyatı normal şartlarda 650 TL iken mekan boş kalınca 280 TL'ye kadar düştü. Üstelik yanında çorba da ikram ediyorlarmış! Bu kadar fiyat farkına rağmen esnafın satış yapmaya devam etmesi ise akıllara tek bir soruyu getirdi:

"Madem bu fiyata satılabiliyordu, neden uçuk fiyatlar tercih edildi?"

Peki Bu Mekan Nerede?

İddialara göre mekanın Ankara Çayyolu üzerinde butik bir işletme olduğu belirtildi. Sosyal medya kullanıcısı, olayı şok içerisinde paylaştı. Kendisini takip edenler de yaşananlara anlam veremedi.

Vatandaşın Cebinden Çalmayı Kesti

Kullanıcı aynı zamanda şu ifadelere yer verdi ve maliyet hesaplaması yaptı: "Esasında vatandaşın cebinden çalmaktan vazgeçti bizce Hesap basit; 100 porsiyon iskender den 65.000 TL hasılat yaparken 500 porsiyon iskenderden 140.000 TL hasılat yapıyor 800 TL lik 1 kilo etten 6 porsiyon iskender çıkıyor 100.000 TL ye 500 porsiyon mal olur, 40.000 TL Kar"

İşte O Paylaşım: